Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Επιλογές προσφοράς

Ομορφιά & Περιποίηση

66 Ενεργές προσφορές

Πείτε αντίο στην Ακμή μόνο με 35€ από 140€ για δύο (2) συνεδρίες με ΙPL laser κατά της ακμής, μία προσφορά από το κέντρο αισθητικής +MEDIChic στο μετρό Αγίου Δημητρίου.

23
αγορές
  • Πείτε αντίο στην Ακμή μόνο με 35€ από 140€ για δύο (2) συνεδρίες με ΙPL laser κατά της ακμής, μία προσφορά από το κέντρο αισθητικής +MEDIChic στο μετρό Αγίου Δημητρίου.
  • Πείτε αντίο στην Ακμή μόνο με 35€ από 140€ για δύο (2) συνεδρίες με ΙPL laser κατά της ακμής, μία προσφορά από το κέντρο αισθητικής +MEDIChic στο μετρό Αγίου Δημητρίου.
  • Πείτε αντίο στην Ακμή μόνο με 35€ από 140€ για δύο (2) συνεδρίες με ΙPL laser κατά της ακμής, μία προσφορά από το κέντρο αισθητικής +MEDIChic στο μετρό Αγίου Δημητρίου.
     

Η προσφορά τελείωσε στις:

2019-07-19, 08:59:00

 
Επιτυχής προσφορά

23 αγορές

Αξία
Έκπτωση
Κέρδος
140
75%
105

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Όνομα Παραλήπτη :
E-mail Παραλήπτη :
Μήνυμα δώρου :

 

Λίγα Λόγια

Συνεδρίες με ΙPL laser κατά της ακμής
 
Πώς το λέιζερ επιδρά στο προβληματικό δέρμα;Το φως του λέιζερ μέσω μιας φωτοχημική αντίδραση, μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια. Η θέρμανση του δέρματος οδηγεί σε διέγερση του μεταβολισμού και επηρεάζει τις διαδικασίες επούλωσης του δέρματος. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει τη διατροφή του δέρματος. Αυτό οδηγεί σε αύξηση της τοπικής ασυλία στη ρύθμιση της λειτουργίας των σμηγματογόνων αδένων.
 
Πως αισθάνεσαι  κατά τη διάρκεια της διαδικασίας;Η διαδικασία είναι άνετη. Μετά από  αυτήν το δέρμα της είναι ζεστό και με  διακριτική ροζ απόχρωση, η οποία παρατηρείται για 10-15 λεπτά
 
Σε ποιες περιπτώσεις  είναι κατάλληλες αυτές οι διαδικασίες;Δεν υπάρχουν περιορισμοί – κατάλληλες είναι από τη εφηβεία μέχρι  νηλικίωση και για τους  άνδρες και για τις γυναίκες.
 
Πόσο καιρό διαρκεί μια διαδικασία;Μέση διάρκεια της  διαδικασία είναι από 20 έως 30 λεπτά.
 
 
+MEDIChic
 
Το ινστιτούτο αισθητικής & αδυνατίσματος Medichic βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο δίπλα στο Metro Mall και αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής και ποιότητας, με έμφαση στην επιστημονική παροχή υπηρεσιών υγείας και αισθητικής προσώπου και σώματος, σε έναν άριστα και όμορφα διαμορφωμένο χώρο, με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου ινστιτούτου και spa! Σκοπός και φιλοσοφία του Ινστιτούτου είναι, να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής και αδυνατίσματος, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ωφεληθούν από αυτές και να αντιμετωπίσουν με τη συνεργασία του έμπειρου επιστημονικού προσωπικού, την οποιαδήποτε ανάγκη τους σε ένα άρτια και όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον, χαρίζοντας τους πολύτιμες ώρες χαλάρωσης, ευεξίας και αρμονίας! Με εξειδικευμένους ιατρούς, διαιτολόγους, πολύπειρο προσωπικό αισθητικών στα Medichic θεωρούμε καθήκον την αίσθηση πολυτέλειας για όλους και την συνδυαζουμε με την ανάγκη καθημερινής φροντίδας για το σώμα και το πρόσωπό σας
   
     

Στοιχεία επιχείρησης

Ημέρες και Ωρες λειτουργίας  Δευτέρα-Παρασκευή ,11:00-20:00

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: Το κουπόνι ισχύει έως 31/10/2019

+MEDIChic
Λεωφ. Βουλιαγμένης 272Β δίπλα στο μετρό Αγίου Δημητρίου Αγ. Δημήτριος, Αττική
THΛ: 698.068.24.60 / 2109704555 / 210.97.04.557 / 211.800.45.48.
 
Τρόποι πληρωμής
 
Για την ολοκλήρωση των αγορών σας, υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι πληρωμής:
 
1) Πιστωτική Κάρτα
 
2) Προπληρωμένη Κάρτα (μπορείτε να ζητήσετε από την τράπεζα σας να σας δώσει μια πιστωτική με το συγκεκριμένο ποσό της προσφοράς)
 
3) Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του deal848 (πατήστε αγορά και ακολουθήστε τις οδηγίες).
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για θεραπεια προσωπου

Όροι Προσφοράς

To κουπόνι σας είναι άμεσα διαθέσιμο και θα το λάβετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγοράs σας.
 
 
Η προσφορά ισχύει αμέσως μόλις λάβετε το κουπόνι.
 
 
Tο κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει: δύο (2) συνεδρίες με ΙPL laser κατά της ακμής
 
 
Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο είτε ως δώρο σε τρίτους.
 
 
Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο  2109704555 / 210.97.04.557 / 211.800.45.48 
 
 
Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 
 
Απαραίτητη προυπόθεση είναι η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για θεραπεια προσωπου

Nearby Deals